HTC Desire 526 Dual-SIM ar putea fi lansat cât de curând În Taiwan

Autor:  | Publicat în:  HTC 673 ori
<b>HTC Desire 526 Dual-SIM ar putea fi lansat cât de curând În Taiwan</b>Un nou smartphone ajuns pe web zilele acestea este și HTC Desire 526G+ Dual-SIM, terminal mid-range ce a primit de curând certificare din partea autorităților taiwaneze. Luând în calcul această certificare, ne-am putea aștepta ca modelul în...

Un nou smartphone ajuns pe web zilele acestea este și HTC Desire 526G+ Dual-SIM, terminal mid-range ce a primit de curând certificare din partea autorităților taiwaneze. Luând în calcul această certificare, ne-am putea aștepta ca modelul în cauză să fie anunțat oficial cât de curând în Taiwan.

Cu toate că specificațiile sale oficiale sunt necunoscute pentru moment, telefonul ar putea sosi cu un display de aproximativ 5 inch și rezoluție HD, un procesor quad-core pe 64-bit, 1.5 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare.

Pe partea de conectivitate, am putea primim suport pentru rețele 2G și 3G, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 și un port microUSB v2.0. Mai multe detalii despre acest nou device vom afla în săptămânile ce urmează.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×