LG G Flex 2 disponibil la pre-comandă prin QuickMobile.ro; costă 3.299 lei

1.079 ori
<b>LG G Flex 2 disponibil la pre-comandă prin QuickMobile.ro; costă 3.299 lei</b>După ce ieri aflam primul preț pentru proaspătul lansat LG G Flex 2 disponibil la pre-comandă prin QuickMobile.ro; costă 3.299 lei, iată că astăzi cei de la QuickMobile.ro listează noul smartphone în oferta sa de produse, fiind disponibil în...

După ce ieri aflam primul preț pentru proaspătul lansat LG G Flex 2 disponibil la pre-comandă prin QuickMobile.ro; costă 3.299 lei, iată că astăzi cei de la QuickMobile.ro listează noul smartphone în oferta sa de produse, fiind disponibil în regim de precomandă la un preț de 3.299 lei. Aflați că acest retailer comercializează varianta cu 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare.

Așa cum deja știți, principala caracteristică a lui G Flex 2 este forma sa curbată prin care se încearcă o abordare diferită de la actualele smartphone-uri prezente pe piață. De asemenea, acesta ne aduce și o serie de tehnologii interesante, ca și auto-vindecarea zgârieturilor la temperatura camerei în doar 10 secunde.

LG G Flex 2 disponibil la pre-comandă prin QuickMobile.ro; costă 3.299 lei

Pe partea hardware, G Flex 2 beneficiază de cel mai puternic procesor de pe piață a celor de la Qualcomm, și anume modelul Snapdragon 810, o unitate octa-core pe 64-bit însoțită de un chip grafic Adreno 430. Cum vi se pare acest prim preț?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×