HTC Desire 650 anunţat oficial: terminal midrange cu preţ scăzut, BoomSound, spate inedit

1.233 ori
<b>HTC Desire 650 anunţat oficial: terminal midrange cu preţ scăzut, BoomSound, spate inedit</b>În vreme ce pe web circulă zvonuri potrivit cărora taiwanezii de la HTC au în plan vânzarea diviziei smartphone, iată că pe piață debutează noi modele de smartphone din partea acestui producător. Este vorba despre Desire 650 - telefon ce tocmai

HTC a lansat de nicăieri parcă un nou telefon midrange, modelul HTC Desire 650. Terminalul se remarcă prin preţul sub 200 de dolari, dar şi prin spatele cu design inedit, care cumva (nu ştiu exact de ce) mă duce cu gândul la acele huse cu găuri ale lui iPhone 5C.

HTC Desire 650

Cunoscut pentru o perioadă şi ca HTC Desire A17, acest smartphone aduce puţin cu HTC Desire 630, doar că are acea textură unică (ridată/dungată) în spate menită pentru îmbunătăţirea aderenței. Handsetul e apropiat de zona entry level mai degrabă decât de midrange clasic, cu un ecran de 5 inch HD, procesor Qualcommm Snapdragon a cărui identitate nu a fost dezvăluita, probabil un Snapdragon 4xx, 2 GB RAM şi 16 GB stocare.

HTC Desire 650

Primim şi suport LTE, NFC, BoomSound (doar pentru căşti), camera de 13 MP în spate şi frontală de 5 MP. Handsetul cântăreşte 140 de grame, măsoară 8.4 mm în grosime şi are la bord o baterie de 2200 mAh. Telefonul va sosi pe piaţa din Taiwan la preţul de 170 de dolari şi ulterior ar trebui să ajungă şi pe cea internaţională.

Acest model rulează Android 6.0 Marshmallow şi are şi slot microSD şi acustică HiRes

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×