IFA 2016: HTC One A9s anunţat oficial, continuă abordarea lui One A9, aduce cu un iPhone şi are dotări modeste

1.238 ori
<b>IFA 2016: HTC One A9s anunţat oficial, continuă abordarea lui One A9, aduce cu un iPhone şi are dotări modeste</b>Se pare că HTC ne-a păstrat modelele Deşire 10 pentru 20 septembrie, dar a adus totuşi ceva nou la IFA, terminalul HTC One A9s. El este un device low midrange destul de modest, care păstrează abordarea lui HTC One A9, aceea de imitaţie de iPhone.

Se pare că HTC ne-a păstrat modelele Desire 10 pentru 20 septembrie, dar a adus totuşi ceva nou la IFA, terminalul HTC One A9s. El este un device low midrange destul de modest, care păstrează abordarea lui HTC One A9, aceea de imitaţie de iPhone.

Terminalul vine cu un ecran de 5 inch cu rezoluţie 720p, procesor MediaTek Helio P10 şi 2 sau 3 GB RAM. Păstrează carcasa metalică slim şi rotunjita uşor, iar camera principală nu mai este centrată, ci plasată în colţ, ca la iPhone. Aparent designul a fost "inspirat de natură", conform HTC. Deocamdată nu avem detalii despre preţ, dar exista indicii că va costa sub 499.99 dolari.

Ecranul mai sus menţionat este un LCD şi nu AMOLED ca la One A9, iar legat de cameră, avem un senzor de 13 megapixeli fără OIS, în vreme ce în faţă se află o cameră de 5 MP. Modul Pro, RAW şi HTC Zoe sunt aici. Bateria e singura îmbunătăţire faţă de One A9, trecând de la 2150 mAh la 2300 mAh. Carcasa metalică măsoară 7.99 mm în grosime. Aşteptăm şi o dată de lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×