HTC Desire 650 disponibil pe cale oficială în România; smartphone cu dotări modeste și tehnologie BoomSound

1.641 ori
<b>HTC Desire 650 disponibil pe cale oficială în România; smartphone cu dotări modeste și tehnologie BoomSound</b>Prin intermediul unui comunicat de presă, HTC România anunță astăzi faptul că smartphone-ul Desire 650 este disponibil de acum pe cale oficială în țară. Telefonul impresionează printr-un spate mai special a cărui textură este în proporție de 50%

La sfârșitul lunii noiembrie 2016, cei de la HTC anunțau și lansarea smartphone-ului Desire 650 pe care îl puteți vedea în imaginea de mai jos, telefon din zona mid-range ce oferă un spate inedit la prima vedere. În vreme ce partea de sus (50%) este netedă, partea de jos a panoului spate adoptă o serie de striații care au rolul de a îmbunătăți grip-ul.

HTC Desire 650

Revenim astăzi asupra acestui telefon datorită faptului că HTC tocmai ce ne-a informat prin intermediul unui comunicat de presă că începând de mâine, 10 ianuarie produsul va fi disponibil pe cale oficială în România. Acesta aduce dotări modeste din păcate și trebuie să ne mulțumim cu un display HD de 5 inch, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 400 și cu 2 GB memorie RAM.

Avem 16 GB de stocare disponibil, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 5 megapixeli și conectivitate NFC, respectiv 4G LTE. Bateria este o unitate de doar 2200 mAh și ca sistem de operare avem Android 6.0 Marshmallow. Prețurile de comercializare le vom afla mâine!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×