HTC Desire 820 Mini are parte de o scăpare accidentală; Iată dotările sale!

1.039 ori
<b>HTC Desire 820 Mini are parte de o scăpare accidentală; Iată dotările sale!</b>O nouă configurație a lui HTC Desire 820 a apărut pe web printr-o scăpare, una realizată chiar de către magazinul online HTC din China. E vorba despre un aparent HTC Desire 820 Mini, pe care îl vedem mai jos. &nbsp; Evident norocoșii au apucat să...

O nouă configurație a lui HTC Desire 820 a apărut pe web printr-o scăpare, una realizată chiar de către magazinul online HTC din China. E vorba despre un aparent HTC Desire 820 Mini, pe care îl vedem mai jos.

Evident norocoșii au apucat să facă și capturi de ecran înainte ca pagina handsetului să dispară. E vorba aici despre un smartphone cu ecran de 5 inch, care nu prea a suna a Mini, decât dacă ne gândim că versiunea originală are ecran de 5.5 inch. Zvonurile afirmă că HTC Desire 820 Mini vine cu un procesor quad core de 1.2 GHz, cel mai probabil un Qualcomm, dar nu știm dacă e vorba de o unitate 64 bit sau nu.

HTC Desire 820 Mini are parte de o scăpare accidentală; Iată dotările sale!

Terminalul vine cu 1 GB RAM, 8 GB stocare și un display 720p. Dacă acest device există, el ar putea deschide un nou trend: telefoanele "Mini" pur și simplu pentru că sunt înrudite cu un... Maxi. îmi revine imediat aici ideea legată de un Nexus 6 Mini, care a circulat câteva zile înainte de lansarea phabletului Nexus. în plus îl avem și pe Oppo N1 Mini, tot un telefon de 5 inch cu aceast titulatura.

și când ne gândim că acum 3 ani un ecran de 5 inch părea prea mult...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×