HTC Desire 10 Pro apare într-o randare tocmai postată pe web de Evan Blass; Arată mai bine decât HTC 10!

2.282 ori
<b>HTC Desire 10 Pro apare într-o randare tocmai postată pe web de Evan Blass; Arată mai bine decât HTC 10!</b>Despre HTC Desire 10 a început să se vorbească recent ca o serie de telefoane, nu doar un model şi scăpările sunt încununate de cea de mai jos. Ea ni-l dezvăluie HTC Desire 10 Pro în randări postate pe Twitter de către faimosul Evan Blass

Despre HTC Desire 10 a început să se vorbească recent ca o serie de telefoane, nu doar un model şi scăpările sunt încununate de cea de mai jos. Ea ni-l dezvăluie HTC Desire 10 Pro în randări postate pe Twitter de către faimosul Evan Blass.

Vedem terminalul pe alb şi negru şi trebuie să recunoaştem că arată foarte bine, chiar şi în comparaţie cu HTC 10. E drept că gusturile sunt subiective, dar e plăcut să vedem HTC încercând ceva diferit. Accentele aurii ale modelului alb sunt plăcute privirii, iar spatele şi forma sa parcă mă duc puţin cu gândul la HTC One X şi One S.

HTC Desire 10 Pro

În plus, se pare că butonul Power cu zimţi e aici să rămână, fiind prezent şi pe HTC 10 şi pe HTC One A9 dacă nu mă înşel. Nu avem difuzoare duale la bord, dar asta nu înseamnă că earpiece-ul şi difuzorul de jos nu o să facă o echipă bună împreună. Remarcăm şi o cameră uriaşă în spate, posibil protuberantă şi care promite să ţină sus fanionul pentru modelele Desire, tradiţional bune pe partea foto.

HTC Desire 10 Pro

Se pare că HTC ar pregăti un eveniment pentru 20 septembrie, la Londra, cu Desire 10 în centru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×