HTC Desire 10 ar putea fi următorul "flagship" midrange al companiei; Va sosi în trimestrul 3

1.000 ori
<b>HTC Desire 10 ar putea fi următorul "flagship" midrange al companiei; Va sosi în trimestrul 3</b>Anul trecut HTC a prefaţat multă vreme modelul HTC One A9, că "flagship-ul de toamnă" şi revanşa pentru HTC One M9. În acest an HTC 10 a fost destul de bun încât să nu fie nevoie de o revanşa, dar tot vom avea un "flagship midrange" lansat în trimestrul 3

Anul trecut HTC a prefaţat multă vreme modelul HTC One A9, că "flagship-ul de toamnă" şi revanşa pentru HTC One M9. În acest an HTC 10 a fost destul de bun încât să nu fie nevoie de o revanşa, dar tot vom avea un "flagship midrange" lansat în trimestrul 3.

La ultima verificare HTC lansase 3 modele Desire la MWC 2016, al căror singur atuu era faptul că păreau stropite cu vopsea, dar dotările nu erau cine ştie ce. Un aşa numit HTC Desire 10 ar fi acum în pregătire, conform faimosului zvonac Evan Blass şi deşi nu avem detalii despre telefon în sine, el ar putea fi un produs mai high end decât actualele modele Desire.

Mai aflăm şi că dispozitivul va sosi la finalul trimestrului 3, posibil chiar la IFA 2016, dacă facem calculele cum trebuie. Nu ar fi primul Desire lansat la Berlin, deoarece tot acolo vedea lumina zilei şi HTC Desire 820 de exemplu. Mă aştept la un format de phablet, design solid, pe bază de metal eventual şi o cameră excelentă, peste ce oferă Huawei sau ASUS în zona midrange să zicem.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×