HTC EVO 3D, primul telefon 3D al producătorului taiwanez sosește la CTIA, Împreună cu tableta HTC EVO View 4G

2.619 ori
<b>HTC EVO 3D, primul telefon 3D al producătorului taiwanez sosește la CTIA, Împreună cu tableta HTC EVO View 4G</b>După săptămâni de speculații și întrebări cu privire la misteriosul HTC EVO 3D, al cărui nume fusese menționat în diferite scăpări și teasere, iată că aflăm că acest prim smartphone 3D HTC este real! în plus, el va fi prezentat în...

După săptămâni de speculații și întrebări cu privire la misteriosul HTC EVO 3D, al cărui nume fusese menționat în diferite scăpări și teasere, iată că aflăm că acest prim smartphone 3D HTC este real! în plus, el va fi prezentat în cadrul showului CTIA Wireless 2011, care debutează săptămâna viitoare.

Dacă informațiile celor de la Boy Genius Report sunt corecte, atunci acest terminal va sosi cu 4 GB RAM și 1 GB ROM, deși chiar redactorii afirmă că aceastea ar putea să fi fost inversate. Restul dotărilor lui EVO 3D sunt la fel de impresionante, smartphone-ul încorporând un display 3D qHD de 4.3 inch, cu rezoluție de 960 x 450 pixeli și un procesor dual core Qualcomm Snapdragon de 1.2 GHz.

în partea din spate se afla o cameră de 5 megapixeli, însoțită de o cameră frontală de 1.3 megapixeli, în vreme ce bateria este o unitate de 1730 mAh. HTC EVO 3D rulează Android 2.3 Gingerbread cu interfața Sense și va suporta și output video 1080p prin conexiune HDMI, plus output 3D.

și tableta HTC EVO View 4G a fost confirmată pentru prezentare la CTIA, aceasta fiind mai degrabă un HTC Flyer rebranduit decât un nou produs. Diagonala este aceeași, 7 inchi, iar terminalul vine cu o carcasă din aluminiu (design unibody), funcția HTC Scribe și suport pentry stylus. Bateria sa este de 4000 mAh, iar tableta rulează Android 2.3 cu HTC Sense drept UI.

Aceste noi HTC-uri vor fi prezentate de către operatorul american Sprint, care va anunța și propria versiune a tabletei Motorola Xoom, cu aceleași dotări, plus suport pentru rețeaua 4G WiMAX a Sprint. Lista de lansări va continua cu Samsung Rant 3, un telefon cu ecran touch, funcții de mesagerie și orientare eco, suportând încărcare cu energie solară.

și tableta BlackBerry PlayBook va fi prezentă la conferința de presă, într-o versiune WiFi și una WiMAX... Vom reveni cu detalii de îndată ce va începe CTIA, săptămâna viitoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×