Specificațiile lui HTC Marlin, phablet-ul Nexus pregătit de taiwanezi, ies la iveală astăzi!

1.114 ori
<b>Specificațiile lui HTC Marlin, phablet-ul Nexus pregătit de taiwanezi, ies la iveală astăzi!</b>Potrivit zvonurilor ajunse anterior pe web, s-ar părea că HTC va dezvolta ambele smartphone-uri Nexus din acest an. Astfel, după ce anterior aflam informații despre varianta standard denumită Sailfish, astăzi primim detalii despre modelul phablet ce va

O informație pe care o cunoaștem de o bună perioadă de timp este și aceea că HTC ar urma să dezvolte ambele smartphone-uri Nexus din acest an, contract care i-ar putea readuce pe taiwanezi pe linia de plutire. După ce anterior aflam câteva dintre specificațiile hardware vehiculate pentru varianta standard de 5 inch cu numele de cod Sailfish, iată că astăzi este rândul modelului phablet să își prezinte dotările.

Acest terminal cunoscut pentru moment doar sub numele de cod Marlin, va sosi cu display Quad HD de 5.5 inch și tehnologie Super AMOLED, cu un procesor quad-core Qualcomm (posibil Snapdragon 820/821), cu 4 GB memorie RAM și cu 32 sau 128 GB spațiu intern de stocare - detaliu care cel mai probabil indică faptul că nici noua generație de terminale Nexus nu va oferi sloturi microSD la pachet.

De asemenea, printre dotările sale mai avem o baterie de 3450 mAh, un port USB Type-C, o cameră foto principală de 12 megapixeli și un senzor frontal de 8 megapixeli Nu va lipsi de aici conectivitate 4G LTE, dar nici scanner-ul de amprente regăsit la fel ca pe Nexus 6P pe partea din spate.

Din câte putem remarca, singurele diferențe dintre modelele Sailfish și Marlin pregătite de către HTC, vor fi reprezentate de către diagonala ecranului adoptat și de către bateria adusă la pachet. Astfel, potențialii clienți vor face alegerea dintre cele două strict pe baza dimensiunilor și nu pe seama faptului că un model este mai bine echilibrat hardware decât celălalt - lucru ce s-a întâmplat până acum (ex: Nexus 5x vs. Nexus 6P). 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×