HTC Exodus este numele unui nou smartphone bazat pe BlockChain; Ar putea debuta în acest an

852 ori
<b>HTC Exodus este numele unui nou smartphone bazat pe BlockChain; Ar putea debuta în acest an</b>După ce anterior compania Sirin anunța primul smartphone din lume bazat pe blockchain iată că apar și vești despre alți producători ce lucrează la asemenea terminale. Pe listă se afla deja Huawei, iar acum apar în peisaj și cei de la HTC

Și companiile ce activează în lumea smartphone vor să profite de popularitatea monedelor digitale, lansând pe piață astfel de dispozitive bazate pe BlockChain. Primul device de acest tip a venit chiar de curând din partea companiei Sirin, produs numit Sirin Finney despre care v-am vorbit într-un articol pe care îl puteți găsi aici. Acum descoperim că și alte companii au planuri de a aduce asemenea telefoane pe piață.

Deja Huawei se afla pe această listă, iar acum apare în peisaj și HTC care ar urma să prezinte un smartphone numit HTC Exodus până la finele anului. Aflăm că la acest proiect va lucra nimeni altul decât Phil Chen (creatorul headset-ului HTC Vive VR) și că terminalul ar urma să ofere un așa numit "cold storage wallet" unde va fi păstrată moneda digitală.

HTC afirmă că Exodus va oferi suport pentru Bitcoin, Lightning Networks, Ethereum, Dfinity, dar și alte protocoale. Taiwanezii ar avea în plan să suporte întregul ecosistem blockchain și suntem informați că în următoarele luni vor fi anunțate mai multe parteneriate interesante. Data lansării acestui dispozitiv este încă necunoscută, dar un preview al design-ului avem pe seama schiței de mai sus care pare a prezenta un HTC U Ultra modificat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×