HTC revine în forţă pe piaţa smartphone, investind în Blockchain, AR, VR

1.074 ori
<b>HTC revine în forţă pe piaţa smartphone, investind în Blockchain, AR, VR</b>Aflăm astăzi că taiwanezii de la HTC au în plan o revenire spectaculoasă pe piața smartphone, urmând a realiza investiții în AR, VR, dar și Blockchain. Nu este prima ora când auzim despre un smartphone bazat pe Blockchain realizat de către

HTC a promis că va reveni în forţă pe piaţa smartphone, pariind pe câteva nişe care nu au fost exploatate cum trebuie până acum. Vrea să investească mai mult în AR, VR, AI şi 5G, dar şi în Blockchain pentru a se diferenţia de rivali.

Toate acele tehnologii emergente vor genera aplicaţii atractive pe piaţa smartphone, conform directoarei Cher Wang. De ceva vreme am văzut speculaţii legate de un telefon Vive axat pe VR şi cred că e cazul că el să apară în sfârști. Acolo unde alte companii propun telefoane de gaming şi atât, HTC ne-ar putea propune un gaming device portabil care se conectează la cască VR.

Ideea de telefon cu Blockchain a fost abordată şi de Huawei, deci nu e chiar nouă. Pe partea de AR Apple şi Google sunt principalii inovatori şi rămâne de văzut dacă HTC se aliniază la ARCore, sau are ceva propriu pregătit. Şi Internet of Things şi 5G sunt în vizorul taiwanezilor. Toate aceste planuri şi detalii au fost anunţate pe 26 iunie în cadrul unei întâlniri a lui Cher Wang cu acţionarii companiei.

HTC a anunţat venituri de 2.04 miliarde de dolari în 2017, în scădere cu 20.5% faţă de 2016. A mers o bună perioadă de timp pe minus, timp de trimestre bune, ieşind pe plus de abia recent, când au venit banii de la Google după achiziţia unei porţiuni de companie (cea care a produs Pixel). După 11 trimestre de pierderi a venit şi T1 2018, cu plus. Cei 1.1 miliarde de dolari de la Google vor finanţa cel mai curajoase proiecte ale companiei.

Project Exodus va fi primul telefon bazat pe Blockchain de la HTC şi va suporta cripto minerit, va avea o securitate sporită şi va oferi aplicaţii descentralizate bazate pe Blockchain. Wang a subliniat că s-au făcut progrese mari şi în zona VR. Ecosistemul HTC Vive are deja peste 3000 de aplicaţii şi jocuri şi e gata să ajungă şi pe mobil. Ma astept la debuturi de produse de gen la IFA 2018 sau cel târziu MWC la anul. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×