HTC HD Mini, analizat in fata camerei (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.115 ori
<b>HTC HD Mini, analizat in fata camerei (Video)</b>Cei de la Techielobang.com au analizat noul HTC HD Mini, varianta mini a lui HTC HD2. Trecand peste prejudecati, precum cea legata de accentul est-european al reviewerului, descoperim un clip care prezinta detaliat functiile terminalului: &nbsp; &nbsp;...

Cei de la Techielobang.com au analizat noul HTC HD Mini, varianta mini a lui HTC HD2. Trecand peste prejudecati, precum cea legata de accentul est-european al reviewerului, descoperim un clip care prezinta detaliat functiile terminalului:

HTC HD Mini se apropie mai degraba de HTC Touch Diamond decat de HD2, cu mentiunea ca touchscreen-ul acestui handset are o diagonala de 3.2 inchi, cu rezolutie de 320 x 480 pixeli. In mod bizar, odata cu rotirea telefonului, imaginea nu se va roti din mod portrait in landscape, dupa cum puteti vedea in clipul de mai sus.

Observam si ca interfatei de pe HTC HD Mini ii lipseste butonul Start, terminalul bazandu-se pe cel Home de sub ecran. Handsetul ruleaza Windows Mobile 6.5 Professional si foloseste interfata HTC Sense. Sub carcasa sa se ascunde un procesor de 600 MHz, iar terminalul cantareste 110 grame si are o grosime de 10.3 mm.

HD Mini vine cu 512 MB ROM, 384 MB RAM, un slot pentru carduri microSD si o camera de 5 megapixeli cu autofocus.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×