Vodafone Romania, acum in partneriat cu eMAG, Cel.ro, PCGarage, PCfun

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.885 ori
<b>Vodafone Romania, acum in partneriat cu eMAG, Cel.ro, PCGarage, PCfun</b>Vodafone Romania tocmai a anuntat incheierea de parteneriate cu principalele magazine online din Romania, acestea fiind eMAG, PCfun, Cel.ro si PCGarage. Utilizatorii acestora vor putea incheia abonamente de date mobile Vodafone, odata ce cumpara un laptop...

Vodafone Romania tocmai a anuntat incheierea de parteneriate cu principalele magazine online din Romania, acestea fiind eMAG, PCfun, Cel.ro si PCGarage. Utilizatorii acestora vor putea incheia abonamente de date mobile Vodafone, odata ce cumpara un laptop sau netbook.

In plus, alegerea unui anumit tip de abonament Vodafone le va aduce utilizatorilor reduceri din pretul terminalelor cumparate. Dupa efectuarea tranzactiei online, clientii magazinelor vor primi prin curier contractul de abonament, care va fi semnat si returnat, urmand activarea serviciului de date Vodafone.

Utilizatorii eMAG care aleg sa cumpere un laptop/netbook cu un abonament Vodafone, pot beneficia de o reducere de pana la 500 de lei. De asemenea, utilizatorii PCfun pot achizitiona netbook-ul Acer Aspire One 531h-0B la pretul de 599 lei, intr-o oferta speciala, ce include modem si implica si cumpararea unui abonament de date Vodafone Internet Nelimitat Professional.

Si Cel.ro are o oferta speciala, oferind utilizatorilor sai notebook-ul Acer AS5741G la pretul de 2099 lei, in functie de abonamentul Vodafone date incheiat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×