HTC HD2, in oferta Vodafone Romania, incepand cu pretul de 2.000 RON!

Autor:  | Publicat în:  HTC 5.823 ori
<b>HTC HD2, in oferta Vodafone Romania, incepand cu pretul de 2.000 RON!</b>"Folosește cu încredere HTC HD2, primul Windows Phone cu cel mai mare ecran capacitiv. Dotat cu procesor ultra rapid Snapdragon de 1GHz." este textul de prezentare al probabil celui mai perfomant handset al momentului, pe care Vodafone Romania la inclus...

"Folosește cu încredere HTC HD2, primul Windows Phone cu cel mai mare ecran capacitiv. Dotat cu procesor ultra rapid Snapdragon de 1GHz." este textul de prezentare, al probabil celui mai perfomant handset al momentului, pe care Vodafone Romania la inclus in oferta sa online:

Pretul telefonului, cu abonament nou, este de 469 €, urcand pana la valoarea de 489 €, in caz ca va ganditi la prelungirea contractului cu doi ani! Din cate am observat, posibilitate (cel putin online), pentru a cumpara HD2 cu prelungirea contractului cu un singur an, sau fara obligati, nu exista! Cu toate acestea, in aceasta pagina, veti putea observa pretul de 539 EUR (2.300 RON), fara obligatii, care este cu 100 de RON mai ieftin, ca cel afisat de magazinele online, adica 2.400 RON (PDAShop, PDAMall).

Nu este un terminal ieftin, dar daca-l cumparati, veti fi posesorul unui telefon/PDA, pe care si fanii iPhone il respecta, uitandu-se cu jind la specificatiile sale de top: procesor Qualcomm Snapdragon de 1GH, touchscreen multi-touch capacitiv, camera de 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, dual LED flash, HSDPA 7.2 Mbps, Wi-Fi 802.11 b/g, Wi-Fi router, video VGA@30fps, A-GPS si nu in ultimul rand, noul sistem de operare Microsoft, Windows Mobile 6.5, care ruleaza sub interfata Sense a celor de la HTC.

Revenind la pret, ne-am fi asteptat totusi la o oferta mai atragatoare, de vreme ce Vodafone UK, ofera clientilor HTC HD2, chiar si gratuit!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×