Admob anuta reclame video interactive pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Advertising 1.350 ori
<b>Admob anuta reclame video interactive pentru iPhone</b>Dupa ce aflam in urma cu o saptamana ca Google a cumparat Admob, iata ca deja se vad rezultatele tranzactiei, compania pregatind lansarea unui nou serviciu. Este vorba de reclame video interactive implementate in aplicatii pentru iPhone. &nbsp; &nbsp; De...

Dupa ce aflam in urma cu o saptamana ca Google a cumparat Admob, iata ca deja se vad rezultatele tranzactiei, compania pregatind lansarea unui nou serviciu. Este vorba de reclame video interactive implementate in aplicatii pentru iPhone.

De fapt, Admob a creat un player customizabil sub forma a diferite butoane, care pe langa faptul ca afiseaza clipuri publicitare, include si un link catre aplicatia la care face reclama. Initial, aceste reclame video vor fi implementate in jocurile de pe iPhone, pentru a putea analiza feedbackul oferit de utilizatori, profitul si modul de operare.

http://www.admob.com/

Sa fie acest tip de reclama un mod mai subtil de a a spune ca aplicatiile se vor ieftini? Ele ar putea fi distribuite gratuit, acum ca profitul e generat de astfel de reclame... Iata o prezentare video a noului serviciu Admob:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×