HTC HD2 versus iPhone 3GS - apelarea telefonica (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.077 ori
<b>HTC HD2 versus iPhone 3GS - apelarea telefonica (Video)</b>Iata ca HTC HD2 se dueleaza inca o data cu Apple iPhone 3GS, de aceasta data la capitolul apelare telefonica, cea mai de baza functie a unui telefon mobil. Cine va castiga, aflati din clipul video de mai jos: &nbsp; &nbsp; HTC HD2 are un avantaj clar si...

Iata ca HTC HD2 se dueleaza inca o data cu Apple iPhone 3GS, de aceasta data la capitolul apelare telefonica, cea mai de baza functie a unui telefon mobil. Cine va castiga, aflati din clipul video de mai jos:

HTC HD2 are un avantaj clar si multe functii extra, in comparatie cu iPhone 3GS, caruia ii lipseste chiar si banala optiune Smart Dialling sau o simpla aplicatie pentru crearea de sonerii (exista totusi, daca faceti jailbreak). Aceasta din urma este prezenta pe smartphone-ul HTC, care impresioneaza si prin volumul soneriei sale si prin faptul ca acesta este automat dat mai incet atunci cand luati telefonul in mana in vreme ce acesta suna.

HTC HD2 are o interfata de apelare mai naturala si intuitiva, plus un difuzor in partea din spate, care ne permite sa ascultam la fel de bine convorbirea, chiar daca handsetul este intors cu eranul in jos. Majoritatea acestor functii lipsesc de pe iPhone 3GS, dupa cum o face si functia care da volumul soneriei mai tare la HD2, atunci cand acesta este in buzunarul utilizatorului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×