Presedintele Rusiei, Dmitry Medvedev se rasfata cu ceasul telefon LG-GD910

Autor:  | Publicat în:  LG 2.972 ori
<b>Presedintele Rusiei, Dmitry Medvedev se rasfata cu ceasul telefon LG-GD910</b>Pe langa vinuri frantuzesti si costume italienesti, presedintele Rusiei, Dmitry Medvedev se rasfata si cu ceasuri-telefon LG, dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos. El poarta la mana un LG-GD910, primul ceas cu functii de telefon 3G quad band...

Pe langa vinuri frantuzesti si costume italienesti, presedintele Rusiei, Dmitry Medvedev se rasfata si cu ceasuri-telefon LG, dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos. El poarta la mana un LG-GD910, primul ceas cu functii de telefon 3G quad band fabricat de LG Electronics.

Fie ca e vorba de intalniri oficiale, de conferinte de presa sau de o vizita la Universitatea din Moscova, presedintele Rusiei a fost mereu vazut cu acest gadget la mana. Fost fan Deep Purple, oficialul rus are o alegere destul de "light", la capitolul telefoane mobile, in vreme ce presedintele SUA, Barrack Obama este fan declarat BlackBerry.

LG-GD910 vine sub forma unui ceas si incorporeaza un ecran touch de 1.43 inchi, jumatatea din marimea normala a ecranului unui telefon. Spre deosebire de majoritatea handseturilor, ecranul poate fi vazut chiar si cand LCD-ul nu este pornit, datorita iluminarii exterioare. Acest ceas telefon suporta conectivitate 3G HSDPA 7.2 Mbps, care ii permite realizarea de videoconvorbiri cu ajutorul camerei incorporate.

LG GD910

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×