Presedintele Rusiei, Dmitry Medvedev se rasfata cu ceasul telefon LG-GD910

Autor:  | Publicat în:  LG 3.019 ori
<b>Presedintele Rusiei, Dmitry Medvedev se rasfata cu ceasul telefon LG-GD910</b>Pe langa vinuri frantuzesti si costume italienesti, presedintele Rusiei, Dmitry Medvedev se rasfata si cu ceasuri-telefon LG, dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos. El poarta la mana un LG-GD910, primul ceas cu functii de telefon 3G quad band...

Pe langa vinuri frantuzesti si costume italienesti, presedintele Rusiei, Dmitry Medvedev se rasfata si cu ceasuri-telefon LG, dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos. El poarta la mana un LG-GD910, primul ceas cu functii de telefon 3G quad band fabricat de LG Electronics.

Fie ca e vorba de intalniri oficiale, de conferinte de presa sau de o vizita la Universitatea din Moscova, presedintele Rusiei a fost mereu vazut cu acest gadget la mana. Fost fan Deep Purple, oficialul rus are o alegere destul de "light", la capitolul telefoane mobile, in vreme ce presedintele SUA, Barrack Obama este fan declarat BlackBerry.

LG-GD910 vine sub forma unui ceas si incorporeaza un ecran touch de 1.43 inchi, jumatatea din marimea normala a ecranului unui telefon. Spre deosebire de majoritatea handseturilor, ecranul poate fi vazut chiar si cand LCD-ul nu este pornit, datorita iluminarii exterioare. Acest ceas telefon suporta conectivitate 3G HSDPA 7.2 Mbps, care ii permite realizarea de videoconvorbiri cu ajutorul camerei incorporate.

LG GD910

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×