Nokia Image Exchange, acum si pe terminalele touch, in varianta beta

1.980 ori
<b>Nokia Image Exchange, acum si pe terminalele touch, in varianta beta</b>Nokia a anuntat recent lansarea clientului Nokia Image Exchange pentru terminalele S60 cu ecran touch. Deocamdata, clientul este in versiune beta, astfel ca functiile sale sunt destul de limitate. Mai trebuie lucrat putin si la interfata, dar primele...

Nokia a anuntat recent lansarea clientului Nokia Image Exchange pentru terminalele S60 cu ecran touch. Deocamdata, clientul este in versiune beta, astfel ca functiile sale sunt destul de limitate.

Mai trebuie lucrat putin si la interfata, dar primele teste au fost facute, dupa cum puteti constata, aruncand o privire asupra clipului video de mai jos. Aceasta varianta beta include si o optiune ce permite uploadul imaginilor prin Facebook, disponibila in meniul Send, dar doar daca imaginea a fost uploadata si publicata, deoarece serviciul de social networking are nevoie de acces la acel fisier.

Clipul pe care il puteti vedea aici prezinta rapid noua interfata a clientului, care vine cu suport pentru vizualizare tip "grid", zooming si suport pentru accelerometru. Nokia Image Exchange pentru terminalele S60 touch poate fi descarcat de aici http://imageexchange.nokia.com/, el fiind testat pe urmatoarele modele: Nokia 5530, 5800 XpressMusic, N97 si X6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×