HTC HD7 și HTC One (M8) for Windows se iau la Întrecere În cadrul unui test al player-ului audio; cine câștigă?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.117 ori
<b>HTC HD7 și HTC One (M8) for Windows se iau la Întrecere În cadrul unui test al player-ului audio; cine câștigă?</b>Deși în curând cei de la Microsoft vor prezenta Windows Mobile 10, OS-ul destinat platformei mobile întâlnită în acest moment din ce în ce mai mult pe piață, se pare că nici versiunile anterioare nu sunt deloc rele atunci când vine vorba...

Deși în curând cei de la Microsoft vor prezenta Windows Mobile 10, OS-ul destinat platformei mobile întâlnită în acest moment din ce în ce mai mult pe piață, se pare că nici versiunile anterioare nu sunt deloc rele atunci când vine vorba despre viteza de răspuns a aplicațiilor și de animațiile aduse la pachet.

Vorbim în special despre HTC HD7, terminal anunțat oficial în toamna anului 2010 care sosea la pachet cu sistemul de operare Windows Phone 7. Cu toate că în acești 4 ani de la debutul său comercial, pe piață am văzut device-uri din ce în ce mai puternice, astăzi aflăm că puterea de procesare nu este tot ce contează.

în cazul în care nu știați, HTC HD7 este unul dintre cele mai hackuite telefoane WP de pe piață, după HTC HD2, acesta rulând la un moment dat și sistemul de operare Android. Pentru a vedea dacă device-ul său HTC HD7 încă mai funcționează, user-ul Kwyjibo08 de pe platforma Reddit a realizat un test comparativ cu HTC One (M8) for Windows, rezultatele fiind destul de surprinzătoare.

Fiind curios cu privire la diferențele player-ului audio Zune de pe WP 7 cu actuala aplicație Xbox Music regăsită pe Windows Phone 8.1, acesta a realizat un scurt material video în care putem vedea care dintre aceste terminale este mai rapid. Din câte puteți remarca, câștigătorul este de departe HTC HD7, device care pe lângă viteza sporită de lansare a aplicației, oferă și animații mult mai atractive.

Acest lucru este surprinzător atât prin faptul că telefonul HTC HD7 rulează o versiune veche de Windows Phone, cât și prin pachetul său hardware ce include doar un procesor single-core de 1 GHz comparativ cu cele 4 nuclee de 2.3 GHz regăsite pe One M8 for Windows. Cum vi se pare faptul că un device din 2010 este mai rapid decât unul dintre cele mai puternice smartphone-uri WP 8.1 de astăzi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×