iPad Air 2 primește o nouă reclamă comercială cu motto-ul “schimbarea este În aer”

813 ori
<b>iPad Air 2 primește o nouă reclamă comercială cu motto-ul &ldquo;schimbarea este În aer”</b>Un model inclus de către noi în topurile din anul acesta pentru cea mai bună tabletă este și iPad Air 2, device cu grosime de doar 6.1 mm ce aduce printre altele la pachet și un senzor pentru amprente Touch ID. Recent, Apple a lansat o nouă...

Un model inclus de către noi în topurile din anul acesta pentru cea mai bună tabletă este și iPad Air 2, device cu grosime de doar 6.1 mm ce aduce printre altele la pachet și un senzor pentru amprente Touch ID. Recent, Apple a lansat o nouă reclamă TV pentru tableta în cauză, material promoțional ce scoate în evidență variatatea de domenii în care poate fi utilizată.

Astfel, în cadrul acestui clip de 1 minut putem observa cum tableta este folosită în domenii variate, ca și fotografia, arhitectura, sau arta. De asemenea, la un moment dat, remarcăm cum tableta este integrată pe o motocicletă și folosită ca panou pentru afișarea instrumentelor de bord clasice într-un mediu personalizat.

Prin intermediul acestei reclame, Apple scoate în evidență faptul că schimbarea este în aer și acest lucru se simte prin multitudinea de situații în care tableta iPad Air 2 poate fi utilizată datorită pachetului hardware performant și a dimensiunilor sale reduse pentru un astfel de device cu diagonală de 9.7 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×