Acer lansează smartphone-urile Liquid Jade și Liquid E700 (Triple-SIM) pe piața din India (video)

1.006 ori
<b>Acer lansează smartphone-urile Liquid Jade și Liquid E700 (Triple-SIM) pe piața din India (video)</b>Recent, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în India, cei de la Acer au introdus pe piața în cauză două noui smartphone-uri, mai precis modelul Liquid Jade, respectiv Liquid E700. în timp ce Liquid Jade este un device tipic Android, celălalt...

Recent, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în India, cei de la Acer au introdus pe piața în cauză două noui smartphone-uri, mai precis modelul Liquid Jade, respectiv Liquid E700. în timp ce Liquid Jade este un device tipic Android, celălalt model numit Liquid E700 se remarcă prin oferirea a 3 sloturi SIM.

Liquid Jade sosește la pachet cu un display IPS LCD HD de 5 inch protejat de Corning Gorilla Glass, un procesor quad-core MediaTek MT6582 de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Acer lansează smartphone-urile Liquid Jade și Liquid E700 piața din India (video)

De asemenea, acesta mai aduce o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, o cameră frontală de 2 megapixeli, conectivitate 3G, WI-Fi, Bluetooth 4.0 și o baterie de 2.100 mAh. Prețul recomandat pentru acest terminal este de 274$.

Triple-SIM

Cel de-al doilea model lansat în India este Liquid E700, un device triple-SIM care oferă un display HD de 5 inch, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, un slot microSD, o cameră foto de 8 megapixeli și o baterie de 3.100 mAh. Liquid E700 poate fi achiziționat la prețul de 194$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×