HTC HT1110 (Nike) disponibil prin DoCoMo

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.163 ori
<b>HTC HT1110 (Nike) disponibil prin DoCoMo</b>Iata ca HTC HT1110, cunoscut si ca Nike sau sliderul Touch II care ruleaza Windows Mobile 6 Professional, este acum disponibil prin intermediul DoCoMo. Acest handset FOMA suporta HSDPA si GSM pentru optiunile de roaming international, fiind de asemenea...

Iata ca HTC HT1110, cunoscut si ca Nike sau sliderul Touch II care ruleaza Windows Mobile 6 Professional, este acum disponibil prin intermediul DoCoMo.

Acest handset FOMA suporta HSDPA si GSM pentru optiunile de roaming international, fiind de asemenea cel de-al doilea terminal HTC care foloseste interfata TouchFLO. Display-ul sau QVGA a fost micsorat, ajungand la o diagonala de 2.6 inch, in timp ce tastatura glisanta duce telefonul la o marime de 112 x 51 x 16.9mm si o greutate de 130 de grame.

Printre feature-urile noului HTC se numara Wi-Fi 802.11 a/b/g, suport SIP, Bluetooth, o camera principala de 2 megapixeli si o alta camera de 1 megapixel in partea frontala. Melomanii vor putea folosi radio-ul FM inclus, iar slotul pentru carduri microSD va va oferi tot spatiul de stocare de care aveti nevoie. Iata ca acest nou HTC a devenit oficial, iar tot ce mai trebuie sa aflam este data lansarii europene si eventual pretul sau.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×