Detalii despre telefonul concept Brix

Autor:  | Publicat în:  Design projects 950 ori
<b>Detalii despre telefonul concept Brix</b>Telefonul Brix este doar un concept la ora actuala, dar ideea care sta la baza sa pare destul de interesanta incat sa garanteze o productie de masa a terminalului. Intreaga parte frontala a telefonului este un touchscreen, care va permite utilizatorilor...

Telefonul Brix este doar un concept la ora actuala, dar ideea care sta la baza sa pare destul de interesanta incat sa garanteze o productie de masa a terminalului.

Intreaga parte frontala a telefonului este un touchscreen, care va permite utilizatorilor sa acceseze lista de contacte, mesajele si fisierele multimedia prin intermediul interfatei speciale. Ceea ce face din Brix un terminal special este abilitatea sa de a se "contopi" cu un alt Brix, dubland diagonala ecranului intr-o secunda. Un alt feature intra in actiune in acest caz: un fisier temporar virtual este creat, atunci cand cele 2 telefone sunt unite.

Prin intermediul acestuia continuturile stocate pe ambele modele Brix sunt disponibile intr-un locatie comuna. O idee buna ar fi o inlantuire a mai multor handseturi Brix, pentru a crea un televizor urias, dar si extrem de costisitor. Daca un astfel de concept devine realitate, vom uita cu siguranta de iPhone, optand pentru feature-urile futuristice mentionate mai sus. Sa fie Brix inceputul unei noi ere?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×