Nokia iPhone, doar o "matrita" pentru Symbian S60

Autor:  | Publicat în:  Nokia 5.646 ori
<b>Nokia iPhone, doar o "matrita" pentru Symbian S60</b>Va mentionam ieri dorinta celor de la Nokia de a produce o clona iPhone care sa lanseze producatorul finlandez pe piata telefoanelor dotate cu touchscreen. Iata ca in cadrul prezentarii Nokia, accentul s-a pus mai degraba pe software-ul in stil iPhone,...

Va mentionam ieri dorinta celor de la Nokia de a produce o clona iPhone care sa lanseze producatorul finlandez pe piata telefoanelor dotate cu touchscreen. Iata ca in cadrul prezentarii Nokia, accentul s-a pus mai degraba pe software-ul in stil iPhone, decat pe hardware-ul folosit. Puteti urmari prezentarea dand click pe imaginea urmatoare:

Nokia doreste sa transporte Symbian S60 in lumea touchscreenului, iar o astfel de experienta putea fi demonstrata pe orice terminal, dar cel ales pentru clipul mentionat mai sus a dat nastere la suspiciuni. Faptul ca handsetul ales la intamplare pentru demonstratie semana foarte mult cu iPhone a dus la speculatii care mai de care mai inedite, unele chiar SF. Se va alia Nokia cu Apple? Va deveni producatorul finlandez noul Meizu?

Iata ce se intampla, atunci cand publicul si chiar si presa de specialitate, se concentreaza asupra prezentarii hardware, uitand de softul caruia i se face demonstratia. In orice caz, initiativa Nokia ar trebui sa-i ingrijoreze pe cei de la Apple, care vor avea un competitor serios in orice terminal care va folosi noua interfata. Poate vom vedea o lovitura de teatru, cu un handset Nokia 3G in stil iPhone, lansat inaintea versiunii 3G a telefonului de la Apple.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×