HTC înregistrează o creștere a veniturilor cu 25.92% în octombrie comparativ cu luna precedentă

Autor:  | Publicat în:  HTC 571 ori
<b>HTC înregistrează o creștere a veniturilor cu 25.92% în octombrie comparativ cu luna precedentă</b>Un raport proaspăt sosit &icirc;n presă astăzi, este și cel din partea companiei de research DigiTimes, publicație ce are c&acirc;teva cifre interesante cu privire la situația HTC, o companie ce s-a confruntat cu o situație nu tocmai roz &icirc;n...

Un raport proaspăt sosit în presă astăzi, este și cel din partea companiei de research DigiTimes, publicație ce are câteva cifre interesante cu privire la situația HTC, o companie ce s-a confruntat cu o situație nu tocmai roz în ultima perioadă.

Potrivit informațiilor dezvăluite, HTC a reușit ca în luna octombrie să înregistreze venituri în valoare de 276.8 milioane dolari, cifră cu 25.92% mai mare față de luna precedentă, dar mai mică cu 43.2% față de aceeași perioada a anului trecut. Aflăm faptul că cifrele din octombrie reprezintă cele mai mari valori înregistrate de către companie într-un interval de 6 luni.

După cum bine știm, HTC a lansat recent pe piață smartphone-ul mid-range HTC One A9, terminal cu design redefinit ce este adresat unui public mai larg. Compania taiwaneză se așteaptă ca nivelul veniturilor să crească și în perioada imediat următoare, mai precis în lunile noiembrie-decembrie, ca urmare a livrării de terminale One A9 în SUA și China.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×