Livrările de smartphone-uri cresc cu doar 1% în trimestrul 2 din 2016, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

1.043 ori
<b>Livrările de smartphone-uri cresc cu doar 1% în trimestrul 2 din 2016, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut</b>Un nou raport marca Strategy Analytics ne dezvăluie astăzi informații prețioase cu privire la numărul de smartphone-uri livrate în trimestrul cu numărul 2 din 2016. Ei bine, avem parte de o creștere de doar 1% în această perioadă de 3 luni, comparativ cu

Strategy Analytics ne prezintă astăzi un nou studiu de piață cu privire la numărul de terminale mobile livrate în trimestrul cu numărul 2 din acest an. Veștile nu sunt tocmai bune, și asta pentru că în această perioadă de 3 luni au fost comercializate 340.4 milioane de dispozitive, cifră ce reprezintă o creștere cu doar 1 procent comparativ cu situația din trimestrul 2 al anului trecut când au fost vândute 338 milioane de smartphone-uri. 

Cât despre numărul de modele livrate de către fiecare companie în parte, ni se dezvăluie că Samsung a comercializat 77.6 milioane de terminale mobile la nivel global în acest trimestru 2, fiind remarcată o creștere cu 8% față de situația din Q2 2015. Pe de altă parte, Apple a înregistrat o scădere a vânzărilor de 15% în trimestrul 2 din 2016, comparativ cu aceeași perioadă din trimestrul secundar al anului trecut - doar 40.4 milioane de iPhone fiind vândute în cele 3 luni.

Aflăm din noul raport și faptul că Samsung Galaxy S7 Edge a fost cel mai bine vândut smartphone cu Android din prima jumătate a anului 2016, telefon comercializat în 13.3 milioane de exemplare până în acest moment. Pe locul cu numărul 2 se află tot un device Samsung, de această dată fiind cazul unui model entry-level, și anume Galaxy J2. Nici mai mult, nici mai puțin de 13 milioane de modele au fost livrate în primele 6 luni ale acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×