HTC lanseaza P6300 Windows Mobile PDA

2.276 ori
<b>HTC lanseaza P6300 Windows Mobile PDA</b>HTC a anuntat lansarea noului dispozitiv P6300 PDA pentru segmentul business. Defapt P6300 este Xda Argon, care a fost lansat mai devreme si care este disponibil doar pe O2, avand trei benzi GSM/GPRS si WiFi, Bluetooth si optiuni de conectivitate IrDA si...

HTC a anuntat lansarea noului dispozitiv P6300 PDA pentru segmentul business.

Defapt P6300 este Xda Argon, care a fost lansat mai devreme si care este disponibil doar pe O2, avand trei benzi GSM/GPRS si WiFi, Bluetooth si optiuni de conectivitate IrDA si va fi disponibil acum la scara mai larga.

Cu Windows Mobile 5.0 Pocket PC Edition, un ecran tactil de 3.5-inch QVGA si o gama mare de optiuni de conectivitate, nu are nimic care sa-l faca pe consumatorul normal sa sara in sus si in jos de emotie, dar este destul de bine dotat pentru ca sa nu trimita in somaj, forta de munca din industria telefoniei mobile.

Are 256MB ROM si 128MB RAM ce poate fi extins cu un card SD, o camera de 2-megapixeli, un procesor 400MHz si ofera ce pare a fi o viata promitatoare a bateriei de pana la 8 ore de convorbiri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×