Concept suplu de telefon OLED cu ecran tactil

948 ori
<b>Concept suplu de telefon OLED cu ecran tactil</b>Designerul Jacob Palmborg are o parere extreme de diferita cu privire la modul in care telefonul ar trebui sa arate: design curat, combinatie subtila de material plastic si metal cu o usoara curbura la mijloc pentru a preveni murdarirea fetei cu pete sau...

Designerul Jacob Palmborg are o parere extreme de diferita cu privire la modul in care telefonul ar trebui sa arate: design curat, combinatie subtila de material plastic si metal cu o usoara curbura la mijloc pentru a preveni murdarirea fetei cu pete sau zgarieturi.

Suprafata completa OLED tuchscreen are un meniu simplu si o tastatura numerica, in timp ce partea din spate are un cititor de amprente. Acest cititor de amprente functioneaza ca buton de pornire precum si ca buton de blocare, nemaifiind nevoie de apasarea combinatiei de butoane cu care ne-am obisnuit in trecut. Pare o reteta de succes!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×