Nokia ofera serviciu de imprimare a fotografiilor pentru seria N!

2.438 ori
<b>Nokia ofera serviciu de imprimare a fotografiilor pentru seria N!</b>Nokia a lansat in Europa un serviciu de imprimare de pe telefonul mobil. Noua tehnologie permite utilizatorilor din seria N sa comande print-uri direct de pe telefoanele lor si sa le livreze la domiciliu.&nbsp; "Va amintiti atunci cand trebuia sa va...

Nokia a lansat in Europa un serviciu de imprimare de pe telefonul mobil. Noua tehnologie permite utilizatorilor din seria N sa comande print-uri direct de pe telefoanele lor si sa le livreze la domiciliu.

"Va amintiti atunci cand trebuia sa va duceti pana la magazin sa developati un film? Intreaba Mikko Pilkama, director, Multimedia, Nokia.

"Acum puteti comanda printuri direct de pe aparatul Nokia din seria N, si sa le livrati la usa – fara efort! "

Precum printurile foto normale, exista de asemenea optiunea de a pune fotografiile pe suporturi noi cum ar fi afise sau cani, puzzle sau tricouri si posibilitatea de a le livra unui prieten.

Serviciul de imprimare mobila este accesibil de la dispozitivele din aplicatia Gallery. Pur si simplu alegeti imaginile pe care doriti sa le imprimati, adaugati adresa si alte informatii necesare, si apasati "Comandati acum".

Ca o oferta introductiva, fiecare nou utilizator poate comanda primele 10 printuri gratis. Cei care au computere compatibile cu Nokia seria N pot descarca aplicatia Nokia XpressPrint gratis direct de pe aplicatia Download! De pe dispozitivul lor sau de pe site-ul www.nseries.com/orderprints.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×