HTC Mega fotografiat din nou, lista de specificatii confirmata

1.747 ori
<b>HTC Mega fotografiat din nou, lista de specificatii confirmata</b>HTC Mega a scapat din nou pe web, de aceasta data cu o fotografie mai veridica, care prezinta terminalul Windows Mobile 6.5 in detaliu. Handsetul nu e chiar cea mai buna realizare a celor de la HTC, avand o lista modesta de specificatii, pe care o puteti...

HTC Mega a scapat din nou pe web, de aceasta data cu o fotografie mai veridica, care prezinta terminalul Windows Mobile 6.5 in detaliu. Handsetul nu e chiar cea mai buna realizare a celor de la HTC, avand o lista modesta de specificatii, pe care o puteti afla mai jos.

Conform blogului ai.rs, HTC Mega vine cu suport WCDMA/HSPA, quad band GSM, o camera de 3.2 megapixeli, slot pentru carduri microSD, conectivitate WiFi 802.11 b/g, Bluetooth 2.0, AGPS si un display QVGA de 2.8 inchi. Sub carcasa sa descoperim si un procesor Qualcomm de 528 MHz, iar la capitolul interfata beneficiem de o  noua versiune a lui TouchFLO 2D.

ROM-ul lui Mega a scapat deja pe web, el fiind analizat de catre developeri si hackeri. Combinatia ecran QVGA - Windows Mobile 6.5 pune accentul pe noul UI TouchFLO 2D 2.0, care se ridica la inaltimea variantei sale 3D. Acum ramane doar sa aflam data de lansare si pretul lui Mega, asta daca vreun operator se va decide sa il "adopte".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×