Meizu M3 Max apare în fotografii reale; phablet metalic cu display de 6 inch

732 ori
<b>Meizu M3 Max apare în fotografii reale; phablet metalic cu display de 6 inch </b>Următorul phablet pe care compania chineză Meizu ni-l pregătește se numește Meizu M3 Max - terminal cu diagonala de 6 inch ce astăzi ni se prezintă într-o serie de fotografii reale. Avem de-a face cu un handset ce vine într-o carcasă metalică și care ne

Pentru data de 5 septembrie compania chineză Meizu pregătește un nou eveniment de lansare, unul destinat phablet-ului numit M3 Max ce a fost subiectul unui material teaser anterior. Producătorul a decis ca încă o dată să promoveze debutul acestui model alături de un terminal Nokia, în cazul de față fiind vorba despre un Nokia E71 - device al cărui principal feature este reprezentat de către tastatura qwerty.

Meizu M3 Max

Ei bine, nu vă așteptați la o asemenea tastatură și pe Meizu M3 Max, ci mai degrabă la o experiență de typing superioară ce va fi datorată diagonalei de 6 inch a ecranului. Pe acest terminal îl vedem astăzi în două fotografii reale și în stilul caracteristic Meizu, nu prea multe diferențe se remarcă la capitolul design.

Meizu M3 Max

Avem parte de un panou frontal ce include și butonul mTouch cu scanner de amprente, și o carcasă metalică pe spatele căreia întâlnim camera foto amplasată central și bliț-ul dual-tone. Posibil ca acest phablet să ne aducă procesorul octa-core Exynos 8890 la interior, 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Aflăm mai multe în doar câteva zile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×