HTC Nexus Marlin apare într-o primă fotografie reală; vedem varianta prototip

1.830 ori
<b>HTC Nexus Marlin apare într-o primă fotografie reală; vedem varianta prototip</b>Anterior am văzut o serie de randări pentru smartphone-urile HTC Nexus pregătite pentru debut în această toamnă, modele care aparent vor oferi diagonale diferite și un design identic. Astăzi apare pe web o posibilă fotografie reală cu unul dintre aceste

După ce anterior ne erau prezentate o serie de randări pentru smartphone-urile Nexus din acest an ce sunt pregătite de către HTC, iată că acum ajunge pe web și o presupusă fotografie reală cu varianta de 5.5 inch cunoscută pentru moment sub numele de cod HTC Marlin. Din păcate nu prea multe se pot observa din acest material, fiind scoase în evidență mai degrabă informațiile afișate pe display-ul produsului.

Prototip HTC Marlin

Se remarcă numele de cod marlin înscris aici, faptul că telefonul rulează Android N, dar și că ultimul patch de securitate a fost oferit pe data de 5 iulie. Odată cu materialul de față aflăm și câteva detalii despre specificațiile hardware pe care acest model ni le-ar putea oferi la pachet.

Display-ul de 5.5 inch va oferi o rezoluție QHD de 2560 x 1440 pixeli, vom avea un procesor quad-core Qualcomm la bord, 4 GB memorie RAM, o cameră selfie de 8 megapixeli și un senzor foto principal de 12 megapixeli. De asemenea, se aduce în discuție și posibiltatea ca bateria să fie o unitate de 3450 mAh.

Sursa din spatele acestei fotografii afirmă totodată că telefonul ar fi destul de similar lui HTC 10 ca design, singura diferență fiind reprezentată de faptul că avem un scanner de amprente situat pe partea din spate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×