HTC One E9s dual sim debutează fără tam-tam, cu dotări midrange

Autor:  | Publicat în:  HTC 846 ori
<b>HTC One E9s dual sim debutează fără tam-tam, cu dotări midrange</b>Un nou telefon HTC a debutat astăzi, fără prea mare tam-tam. E vorba despre HTC One E9s dual sim, care a apărut pe site-ul HTC India fără a fi anunţat oficial &icirc;nainte. Aceasta nu e chiar o versiune derivată a lui HTC One E9, c&acirc;t mai...

Un nou telefon HTC a debutat astăzi, fără prea mare tam-tam. E vorba despre HTC One E9s dual sim, care a apărut pe site-ul HTC India fără a fi anunţat oficial înainte. Aceasta nu e chiar o versiune derivată a lui HTC One E9, cât mai degrabă o variantă lite.

Ca dotări, terminalul da senzaţia mai degrabă de model înrudit cu HTC Desire 820 decât de o versiune a lui HTC One E9. Nou venitul include un display 720p de 5.5 inch, în condiţiile în care E9 aducea un ecran Full HD. Handsetul are şi un corp mai gros şi mai greu, dar şi o baterie mai mică, plus un chipset puţin mai slab. HTC One E9s include 16 GB stocare, din care 8.5 GB sunt disponibili pentru utilizator, iar la bord se afla o cameră de 13 megapixeli în spate şi una frontală de 4 MP (Ultrapixel).

Acest smartphone dispune de un procesor MediaTek MT6725M, un octa core tactat la 1.5 GHz, care vine insotit de 2 GB RAM, conectivitate LTE pe ambele SIM-uri şi difuzoare stereo Dolby. Designul aduce atât cu E9, cât şi un model HTC Desire, cu o carcasă fabricată din plastic, care vine pe alb, gri sau "culoarea castanei prăjite" (denumire oficială).

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×