HTC One M9s sosește pe piața europeană sub denumirea One M9 Prime Edition

1.281 ori
<b>HTC One M9s sosește pe piața europeană sub denumirea One M9 Prime Edition</b>HTC anunță astăzi lansarea unui nou smartphone pe plan european, și anume debutul modelului One M9 Prime Edition. Acesta din urmă este nimeni altul decât One M9s, telefon ce ajunge în Europa sub o altă denumire, specificațiile fiind păstrate în

HTC aducea pe piață în toamna anului trecut un nou smartphone mid-range, și anume modelul One M9s - un soi de variantă lite pentru flagship-ul pe 2015. Acum, compania anunță integrarea acestui terminal pe piața europeană sub o altă denumire totuși - HTC One M9 Prime Edition.

Specificațiile se păstrează desigur, urmând a primi la pachet un display Full HD de 5 inch, un procesor octa-core MediaTek MT6795 de 2.2 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Camera foto principală este reprezentată de către un senzor de 13 megapixeli cu deschidere f/2.0 și stabilizare optică.

Difuzoarele stereo frontale nu lipsesc de aici, iar pe lista de dotări hardware mai întâlnim o cameră selfie de 4 megapixeli, conectivitate 4G LTE, și o baterie de 2800 mAH. Pentru moment, telefonul este vândut în Polonia la prețul de 23 eurocenți împreună cu un abonament pe 2 ani ( taxă lunară 22.70 euro).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×