HTC One gata să primească Android KitKat; Programul actualizărilor HTC ajunge pe web!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.255 ori
<b>HTC One gata să primească Android KitKat; Programul actualizărilor HTC ajunge pe web!</b>O sursă apropiată de HTC a reușit să facă rost de programul actualizărilor software ale terminalelor companiei taiwaneze, care include și KitKat pentru HTC One. Aflam cu câteva zile în urmă că Android 4.4 este testat pe HTC One de către...

O sursă apropiată de HTC a reușit să facă rost de programul actualizărilor software ale terminalelor companiei taiwaneze, care include și KitKat pentru HTC One. Aflam cu câteva zile în urmă că Android 4.4 este testat pe HTC One de către operatorii din toată lumea, iar acum avem detalii în plus.

Se pare că săptămâna viitoare Android 4.4 va primi certificarea pentru a rula pe device, iar odată ce se va întâmpla asta, operatorii vor putea oferi actualizarea mult așteptată. Roadmap-ul ajuns pe web arata modele ca HTC One, HTC One dual SIM, HTC One Mini și One Max primind Android 4.4.2 și HTC Sense 5.5 la final de ianuarie și până la mijlocul lui februarie.

Aceeași scăpare ne arată că până acum doar HTC One a primit confirmarea cu privire la actualizarea ulterioară, în această vară sau toamna. Acea actualizare va aduce Sense 6.0 pe el și versiunea de Android care se va lansa la I/O 2014, fie ea Android 4.5 sau 5.0. Același roadmap mai confirma și Android 4.3 pentru HTC Droid DNA, iar HTC Butterfly și Butterfly S vor primi Android 4.4.2 în martie sau aprilie.
în cele din urmă se pare că HTC Desire 601 este și el testat pentru compatibilitatea cu KitKat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×