Mobilissimo.ro atinge pragul de 15.000 de abonați la canalul YouTube! Vă mulțumim!

Autor:  | Publicat în:  Mobilissimo 909 ori
<b>Mobilissimo.ro atinge pragul de 15.000 de abonați la canalul YouTube! Vă mulțumim!</b>în ultimele ore canalul YouTube Mobilissimo.ro a atis un prag important, cel de 15.000 de abonați, pentru care întreaga echipă Mobilissimo.ro vă mulțumește. Avem aproape 8 milioane de vizualizări, atinse prin intermediul a peste 1300 de clipuri,...

în ultimele ore canalul YouTube Mobilissimo.ro a atis un prag important, cel de 15.000 de abonați, pentru care întreaga echipă Mobilissimo.ro vă mulțumește. Avem aproape 8 milioane de vizualizări, atinse prin intermediul a peste 1300 de clipuri, toate conținut complet original.

De-a lungul ultimilor ani v-am adus sute de hands-on-uri de la Mobile World Congress în Barcelona, dar și alte showuri și lansări din toată lumea. Am realizat review-uri uriașe, iar cel al lui Galaxy Note 2 de exemplu a atins aproape o oră. Au existat și momente amuzante sau mici gafe, unele remediate la timp altele nu, pronunții ciudate de cuvinte și multe concursuri pentru voi.

Din ciclul gafe avem cuvântul "pamflet" din unboxingul lui Motorola Moto G, care ar fi vrut să fie "pamphlet" adică broșura și nu cuvântul românesc. Apoi în demonstrația lui Bioshock am căutat în grabă ceva cu care să susținem tableta ASUS pentru a obține un unghi optim față de cameră și ce am găsit au fost... plicuri de mâncare pentru pisici. Acestea sunt lucrurile care se întâmplă în fundal, cele despre care nu știți și care dau sarea și piperul acestor clipuri.

2014 se anunță promițător, cu MWC 2014 lună viitoare, la care vom participa bineinteles și apoi o serie de inovații tehnologice precum telefoane cu ecran 2K sau handseturi flexibile. și toate vor fi prezentate pe canalul YouTube Mobilissimo.ro, deci continuați să ne urmăriți!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×