HTC One (M8) Ace iși face Încă odată simțită prezența, de data aceasta datorită unor documente oficiale scăpate pe net!

699 ori
<b>HTC One (M8) Ace iși face Încă odată simțită prezența, de data aceasta datorită unor documente oficiale scăpate pe net!</b>Terminalul HTC încă neanunțat și despre care am vorbit nu de mult cu ocazia unei imagini ce a apărut pe net și dispărut la fel de repede, revine în atenția noastră într-o formă mult mai concretă. Este vorba de documentație oficială, ce se...

Terminalul HTC încă neanunțat și despre care am vorbit nu de mult cu ocazia unei imagini ce a apărut pe net și dispărut la fel de repede, revine în atenția noastră într-o formă mult mai concretă. Este vorba de documentație oficială, ce se referă la modelul încă neanunțat.

TENAA - varianta din China a unității responsabile cu certificarea dispozitivelor, este sursa ce a “scăpat” pe web o imagine oficială a HTC Ace, modelul producătorului ce aparent va fi anunțat oficial destul de curând. Este vorba despre un terminal de clasă mijlocie, cel puțin conform noilor informații, oferite inclusiv de @evleaks. Acesta va fi oferit pentru o sumă apropiată de 480 de dolari și propune un design familiar, deși nu tocmai premium.

HTC M8 Ace

Ecran de 4.7 inch și construcție unibody din plastic. Acestea sunt principalele noi aspecte de așteptat de la modelul Ace promis de HTC. Tot la capitolul design, trebuie să ne referim la partea din spate, ce aparent va oferi un singur modul foto, acompaniat de un bliț LED situat în partea superioară. Cu toate acestea, caracteristica Boom Sound este prezentă și evidențiată de partea frontală a dispozitivului, într-un format in care difuzoarele ocupă mai mult spațiu.Trebuie să amintim că informațiile furnizate în trecut de @evleaks vorbeau de un ecran de 5 inch și o configurație de top, bazată pe chip-ul Snapdragon 801. Indiferent de cum se va prezenta în versiunea finală, ce este deja clar este că HTC se pregătește să lanseze o gamă foarte variantă de produse pentru acest an. Și aici amintim și de terminalelel M8 Prime încă neanunțat și M8 Mini, prezentat de curând.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×