Specificațiile și prețul lui Lenovo Golden Warrior S8 dezvăluite de către un retailer online

2.005 ori
<b>Specificațiile și prețul lui Lenovo Golden Warrior S8 dezvăluite de către un retailer online</b>Iată că unul dintre noile smartphone-uri Lenovo ce urmează a-și face apariția pe piață cât de curând, și anume Lenovo Golden Warrior S8, își dezvăluie astăzi atât specificațiile oficiale, cât și prețul. Aflăm că aceste detalii au...

Iată că unul dintre noile smartphone-uri Lenovo ce urmează a-și face apariția pe piață cât de curând, și anume Lenovo Golden Warrior S8, își dezvăluie astăzi atât specificațiile oficiale, cât și prețul. Aflăm că aceste detalii au ieșit la iveală prin intermediul magazinului online vopmart.com ce afișează un preț de 200$ pentru terminalul în cauză.

Din punct de vedere hardware, Lenovo Golden Warrior S8 dispune de un display LTPS de 5.3 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli, protecție Gorilla Glass, un procesor quad-core MediaTek MTK6592M tactat la 1.4 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB de stocare, sloturi dual-sim și un slot pentru carduri microSD. De asemenea, acest model mai aduce o cameră foto de 13 megapixeli cu bliț LED și o cameră frontală de 5 megapixeli.

Lenovo Golden Warrior S8

Pe partea de conectivitate, noul model Lenovo ne pune la dispoziție WiFi, Bluetooth, WiFi Direct și suport 3G. Deși specificațiile tehnice sunt destul de bune pentru categoria de preț în care se află, Lenovo Golden Warrior S8 dezamăgește puțin prin faptul că dispune de o baterie de doar 2000 mAh.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×