HTC One (M8) disponibil acum oficial și În variantele de culoare roșu și roz

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.178 ori
<b>HTC One (M8) disponibil acum oficial și În variantele de culoare roșu și roz</b>Lansat oficial în luna martie a acestui an, HTC One (M8) era disponibil doar în trei variante de culoare (gri, auriu, argintiu), gamă de culori care iată că se îmbogățește începând de azi. în timp ce varianta de culoare roșie și-a făcut...

Lansat oficial în luna martie a acestui an, HTC One (M8) era disponibil doar în trei variante de culoare (gri, auriu, argintiu), gamă de culori care iată că se îmbogățește începând de azi. în timp ce varianta de culoare roșie și-a făcut apariția în leak-uri chiar la câteva zile de la evenimentul de lansare, astăzi nuanța roz își face și ea simțită prezența.

Cele două noi culori vor fi astfel disponibile pentru HTC One (M8) începând chiar de mâine, 25 iulie prin intermediul unui program de precomenzi ce le va aduce clienților din UK o husă Dot View cadou la pachet.

HTC One (M8) disponibil acum oficial și În variantele de culoare roșu și roz

Aflăm că acest upgrade este unul doar de ordin estetic, componentele hardware rămânând aceleași ca și la varianta standard. Printre viitoarele culori în care l-am putea regăsi pe HTC One (M8) se mai numără și nuanța de albastru electric pe care am văzut-o anul trecut aplicată și pentru One (M7).

HTC One M8 prețuri actualizate:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×