HTC One (M8 Eye) ajunge acum și În India la un preț de 635$

1.156 ori
<b>HTC One (M8 Eye) ajunge acum și În India la un preț de 635$</b>După ce a fost anunțat oficial pe piața din China acum ceva timp, iată că smartphone-ul HTC One (M8 Eye) începe să fie distribuit și în alte țări, prima pe listă fiind India, locație în care telefonul poate fi achiziționat începând de...

După ce a fost anunțat oficial pe piața din China acum ceva timp, iată că smartphone-ul HTC One (M8 Eye) începe să fie distribuit și în alte țări, prima pe listă fiind India, locație în care telefonul poate fi achiziționat începând de astăzi la un preț de aproximativ 635$.

Printre dotările acestui device regăsim un display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare intern, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB, o baterie de 2.600 mAh și o cameră frontală de 5 megapixeli.

Deși specificațiile acestuia sunt în mare parte aceleași pe care le găsim și în cazul versiunii standard, noul M8 Eye aduce la pachet un senzor foto DUO de 13 megapixeli în schimbul camerei foto de 4 ultrapixeli regăsită pe modelul anterior.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×