Android 5.0 Lollipop vine la pachet cu o surpriză; primim un joc similar cu Flappy Bird

Autor:  | Publicat în:  Android 1.786 ori
<b>Android 5.0 Lollipop vine la pachet cu o surpriză; primim un joc similar cu Flappy Bird</b>Ajuns de curând pe telefoanele Google Nexus 5 sub formă de preview, iată că Android 5.0 Lollipop aduce printre altele și unele suprize &ldquo;ascunse&rdquo; pentru utilizatorii ce au decis să își instaleze această versiune. &nbsp; Astfel, atunci...

Ajuns de curând pe telefoanele Google Nexus 5 sub formă de preview, iată că Android 5.0 Lollipop aduce printre altele și unele suprize “ascunse” pentru utilizatorii ce au decis să își instaleze această versiune.

Astfel, atunci când vom verifica versiunea de Android instalată pe telefonul nostru, animația plină de acadele ascunde în interiorul său și un mic joc similar cu celebrul Flappy Bird în care vom controla acum mascota Android într-un zbor printre acadele.

Din câte putem vedea din materialul video de mai sus postat de către user-ul Adrianisen, acest nou joc inclus în Android 5.0 Lollipop pare a fi chiar și mai dificil decât originalul Flappy Bird. Există printre noi utilizatori care au decis să instaleze versiunea preview Android 5.0 pe un Nexus 5?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×