HTC One M8 Eye, versiunea cu camera de 13 MP a lui One M8 nu sosește În Europa

1.727 ori
<b>HTC One M8 Eye, versiunea cu camera de 13 MP a lui One M8 nu sosește În Europa</b>HTC One M8 Eye, telefon anunțat în China odată cu modelul Desire Eye și camera RE nu va sosi în Europa. One M8 Eye este o versiune cu camera de 13 MP în spate a lui HTC One M8, flagshipul asiaticilor pe acest an. &nbsp; Informația legată despre...

HTC One M8 Eye, telefon anunțat în China odată cu modelul Desire Eye și camera RE nu va sosi în Europa. One M8 Eye este o versiune cu camera de 13 MP în spate a lui HTC One M8, flagshipul asiaticilor pe acest an.

Informația legată despre direcția pe care o va urma acest produs vine chiar de la un product manager HTC, citat de către Fudzilla. Aparent, același oficial ar fi declarat că HTC One M8 Eye ar fi destinat anumitor piețe, precum India de exemplu. în plus, acestui model îi lipsesc anumite funcții high end, precum emițătorul infraroșu de pe HTC One M8. între timp europenii se pot consola cu HTC Desire Eye, care ca și HTC One M8 Eye vine cu o cameră principală de 13 MP, dar și una frontală de 13 MP în plus.

HTC Desire Eye ar trebui să ajungă în magazinele din Europa luna viitoare, iar revenind la declarațiile HTC, compania ar fi afirmat că husa Dotview ar fi cel mai de succes accesoriu al său lansat vreodată. Ați fi cumpărat HTC One M8 Eye la un preț mai mic, sau preferați modelul HTC Desire Eye pentru selfie-uri de rezoluție ridicată și mai ales unele în condiții low light, folosind blitzul?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×