HTC One M8 și M7 primesc Android 5.0 Lollipop săptămâna viitoare, dar doar În versiunile Google Play Edition

Autor:  | Publicat în:  HTC 838 ori
<b>HTC One M8 și M7 primesc Android 5.0 Lollipop săptămâna viitoare, dar doar În versiunile Google Play Edition</b>Vicepreședintele de Product Development de la HTC, cunoscut pe Twitter ca @moversi a postat astăzi o informație legată de sosirea lui Lollipop pe două terminale HTC importante. E vorba despre HTC One M8 și M7, în versiunea Google Play Edition....

Vicepreședintele de Product Development de la HTC, cunoscut pe Twitter ca @moversi a postat astăzi o informație legată de sosirea lui Lollipop pe două terminale HTC importante. E vorba despre HTC One M8 și M7, în versiunea Google Play Edition.

Ambele vor avea parte de noul release săptămâna viitoare, din câte am înțeles din acest tweet. Vestea vine imediat după ce Google a început să ofere Android 5.0 pe terminalele sale Nexus în această săptămână, iar modele ca LG G3, Galaxy S4 și S5 au fost filmate rulând builduri experimentale de Lollipop. LG G3 e și el gata să primească Android 5.0 în curând, ca și unele modele Motorola, care au început deja să primească cel mai nou Android în faza de "soak test", Moto G fiind un exemplu aici.

HTC One M8 și M7 în versiunile standard ar avea un deadline maxim de a primi Lollipop prin februarie, deci la 3 luni după ce HTC a primit codul aferent de la Google. Totuși, producătorul asiatic s-ar putea mișca mai rapid și cu puțin noroc vom vedea Android 5.0 pe aceste modele până la final de an. Să vedem în ce ritm vor lucra și Sony, Samsung și firme ca Huawei, Xiaomi sau Lenovo.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×