Specialist În computere la doar 5 ani: Ayan Qureshi trece de examenul de Certificare Microsoft Windows (Microsoft Certified Professional)

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.090 ori
<b>Specialist În computere la doar 5 ani: Ayan Qureshi trece de examenul de Certificare Microsoft Windows (Microsoft Certified Professional)</b>Până acum consideram geniu și tânără speranță un puști de 10 sau 12 ani care se descurcă de minune cu un PC și poate rezolva probleme ale unui sistem de operare. Ei bine, iată că azi descoperim un copil talentat în IT la foarte fragedă...

Până acum consideram geniu și tânără speranță un puști de 10 sau 12 ani care se descurcă de minune cu un PC și poate rezolva probleme ale unui sistem de operare. Ei bine, iată că azi descoperim un copil talentat în IT la foarte fragedă vârstă de doar 5 ani și 11 luni.

Pe numele său Ayan Qureshi, băiatul a devenit cel mai tânăr specialist calificat în domeniul computerelor, după ce a trecut testul Microsoft Windows. El de abia a început gimnaziul, dar a trecut testul anterior menționat la Universitatea Birmingham City. El a stabilit astfel un record de vârstă în rândul specialiștilor Microsoft, dar fără a scădea stacheta prea mult, de vreme ce precedentul record era deținut de către un băiat de 6 ani din Pakistan.

Ayan Qureshi

Ayan lua contact cu computerele la vârsta de doar 3 ani, atunci când tatăl său, Asim i-a arătat primele device-uri. Tot atunci el a realizat că fiul său are potențial în acest segment. Lucrând ca un consultant IT, Asim i-a construit fiului său un laborator computerizat și l-a pregătit pentru testul Microsoft. După 5 luni de pregătiri, Ayan a dat testul "Supporting Windows 8.1" împreună cu alți candidați adulți si a trecut cu brio.

Specialist În computere la doar 5 ani: Ayan Qureshi trece de examenul de Certificare Microsoft Windows (Microsoft Certified Professional)

în ciuda certificării obținute, conform legii Ayan nu are voie să lucreze în domeniu timp de 8 ani, fiind prea mic pentru un job. Trebuie menționat că testul Microsoft e în mod normal dat înainte sau după facultate. Priviți cu atenție aceste cazuri: ele sunt geniile care vor crea viitoarele companii Apple și Facebook, poate chiar înainte de vârsta majoratului!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×