CyanogenMod 12 bazat pe Android 5.0 va sosi În următoarele săptămâni; Deocamdată debutează CM 11.0 M12

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 789 ori
<b>CyanogenMod 12 bazat pe Android 5.0 va sosi În următoarele săptămâni; Deocamdată debutează CM 11.0 M12</b>Cyanogen tocmai a lansat un nou build al software-ului sau, versiunea CM 11 M12. Acesta se axează pe bug fixuri și îmbunătățiri de funcționare, dar cu această ocazie Cyanogen a oferit și mai multe detalii despre un viitor ROM bazat pe Lollipop....

Cyanogen tocmai a lansat un nou build al software-ului sau, versiunea CM 11 M12. Acesta se axează pe bug fixuri și îmbunătățiri de funcționare, dar cu această ocazie Cyanogen a oferit și mai multe detalii despre un viitor ROM bazat pe Lollipop.

Astfel, aflăm că undeva la finalul acestei luni sau de la începutul lunii viitoare vom vedea și primele versiuni nightly de CM 12. Revenind la versiunea proaspăt lansată, CM 11 M12 rezolva vulnerabilitatea POODLE, care făcea platforma vulnerabilă la atacuri ale hackerilor. M12 marchează și finalul release-urilor KitKat, pe măsură ce ne apropiem de CM12. Imaginile AOSP Lollipop sunt deja pe web de câteva zile bune și dezvoltatorii au avut timp să lucreze cu ele și să creeze ROM-uri.

Cu ceva vreme în urma Cyanogen anunța că nu se va grăbi cu release-urile de final de an și iată că se ține de promisiune. Motivul pentru întârziere este cantitatea de munca depusă că funcțiile lui CM11 să fie portate în versiunea 12 și îmbinate cu funcțiile Android 5.0. încă nu e clar câte modele cu CM11 vor primi și nouă versiune, dar numărul ar fi mai mare decât vă așteptați, conform unor surse.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×