HTC One M9+ Aurora și Butterfly 3 sunt anunțate oficial; telefoane cu display Quad HD de 5.2 inch și 3 GB memorie RAM

1.757 ori
<b>HTC One M9+ Aurora și Butterfly 3 sunt anunțate oficial; telefoane cu display Quad HD de 5.2 inch și 3 GB memorie RAM</b>Cum era de așteptat, &icirc;n cadrul evenimentului pregătit astăzi de către HTC au fost lansate nu mai puțin de două telefoane. Printre acestea se numără versiunea internațională a lui HTCV31, și anume Butterfly 3, respectiv modelul One M9+...

Cum era de așteptat, în cadrul evenimentului pregătit astăzi de către HTC au fost lansate nu mai puțin de două telefoane. Printre acestea se numără versiunea internațională a lui HTCV31, și anume Butterfly 3, respectiv modelul One M9+ Aurora Edition - telefon ce are parte de ceva update-uri la capitolul cameră foto.

Primul pe listă este Butterfly 3, un smartphone ce adoptă un corp din plastic rezistent la apă și praf (certificare IPX5/IPX7). Din punct de vedere tehnic primim un display Quad HD de 5.2 inch, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 2 TB.

HTC Butterfly 3

Lista de dotări mai cuprinde un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, difuzoare stereo BoomSound ceva mai subtile, și o cameră foto principală de 20 megapixeli cu bliț LED și însoțită de un senzor secundar pentru captura în adâncime. Acest model aduce și o cameră frontală de 13 megapixeli. Butterfly 3 va fi pus în vânzare din 20 octombrie la un preț de 600 dolari.

HTC One M9+ Aurora

Pe de altă parte, îl avem și pe HTC One M9+ Aurora Edition, device ce ne atrage atenția printr-un senzor foto principal de 21 megapixeli echipat cu bliț dual-tone, OIS, dar și cu un telemetru laser pentru o focalizare mult mai rapidă (0.1 secunde).

HTC One M9+ Aurora

Cât despre restul specificațiilor, acestea rămân în mare parte la cel ca și cele de pe ediția anterioară. Vom regăsi un display Quad HD de 5.2 inch (565 ppi), un procesor octa-core Helio X10 de 2.2 GHz, 3 GB memorie RAM, o baterie de 2840 mAh și o cameră frontală de 4 megapixeli.

HTC One M9+ Aurora

Acest model păstrează difuzoarele stereo BoomSound și scanner-ul de amprente amplasat frontal sub butonul home. HTC One M9+ Aurora Edition va debuta începând din 5 octombrie la un preț de aproximativ 630 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×