Huawei Honor 5X certificat de TENAA, ni se prezintă cu un șasiu metalic în imagini

802 ori
<b>Huawei Honor 5X certificat de TENAA, ni se prezintă cu un șasiu metalic în imagini</b>Huawei Honor 4X a fost anunţat &icirc;n toamna trecută şi &icirc;l avem acum &icirc;n teste la Mobilissimo.ro. Terminalul are deci nevoie de un succesor, care se iveşte azi prin intermediul certificării TENAA. E vorba despre Huawei Honor 5X, care a...

Huawei Honor 4X a fost anunţat în toamna trecută şi îl avem acum în teste la Mobilissimo.ro. Terminalul are deci nevoie de un succesor, care se iveşte azi prin intermediul certificării TENAA. E vorba despre Huawei Honor 5X, care a primit certificarea şi urmează deci să fie lansat în China destul de curând.

Aflăm că handsetul a apărut sub formă a două nume de cod: KIW-AL10 şi KIW-TL00H, iar el vine cu un corp metalic şi cu scanner de amprente în spate, sub camera. Observăm că designul în zona frontală aduce cu al lui Huawei P8 şi Huawei Mate S puţin, cu panoul din sticlă oferind senzaţia unui ecran edge to edge, cel puţin că iluzie optică. Nu avem specificaţii pentru acest smartphone, în afară de teoria ce menţionează prezenţa unui ecran de 5.5 inch la bord.

Huawei Honor 5X

Se pare că Huawei Honor 4X a fost vândut în 10 milioane de unităţi, deci Huawei se aşteaptă ca şi Honor 5X să ajungă un hit. Observăm că avem o cameră principală care iese puţin în relief şi dacă ar fi să speculăm cu privire la dotări, am putea vedea o cameră de 13 MP în spate, 2 sau 3 GB RAM la bord, 16 sau 32 GB stocare şi o rezoluţie HD sau Full HD, plus procesor Kirin HiSilicon octa core.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×