HTC Opal va primi numele de Touch Viva

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.385 ori
<b>HTC Opal va primi numele de Touch Viva</b>Cei de la Windows Mobile Italy au raspuns la intrebarea de 1 milion de dolari: "Care va fi numele oficial al lui HTC Opal?", inca unul dintre terminalele-zvon branduite HTC. Ei bine Opal va sosi catre finalul acestui an sub numele de Touch Viva....

Cei de la Windows Mobile Italy au raspuns la intrebarea de 1 milion de dolari: "Care va fi numele oficial al lui HTC Opal?", inca unul dintre terminalele-zvon branduite HTC.

Ei bine Opal va sosi catre finalul acestui an sub numele de Touch Viva. Nesfarsita serie HTC Touch continua si nu stim pe care handset sa-l asteptam mai cu interes, pe Touch Viva sau pe Touch HD, despre care va informam cu 2 zile in urma. Dupa cum veti observa in imaginea de mai sus, telefonul soseste cu o carcasa destul de glossy, in locul culorii intunecate specifice terminalelor HTC.

In plus, putem spune ca Touch Viva este destul de colorat, in comparatie cu ultimele release-uri HTC si chiar si cu terminalele zvon. Dupa ce i-am facut recenzia lui Touch Diamond, am vazut numeroase experiente cu Touch Pro, am fost socati placut de Touch HD, acum a venit randul lui Opal/Touch Viva sa fie "pandit" de blogurile de specialitate, in asteptarea unei liste de specificatii si experiente hands-on.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×