HTC S740 analizat intr-o experienta hands-on

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.939 ori
<b>HTC S740 analizat intr-o experienta hands-on</b>Cei de la infosyncworld au avut ocazia sa puna mana pe un HTC S740 in cadrul showului CTIA 2008, facandu-i un scurt preview, din care reiese ca acestia sunt multumiti de succesorul lui Touch Pro. Daca nu sunteti fani ai telefoanelor business cu 2...

Cei de la infosyncworld au avut ocazia sa puna mana pe un HTC S740 in cadrul showului CTIA 2008, facandu-i un scurt preview, din care reiese ca acestia sunt multumiti de succesorul lui Touch Pro.

Daca nu sunteti fani ai telefoanelor business cu 2 tastaturi, atunci nu veti aprecia acest model HTC si nici alte handseturi populare ca Samsung SCH-i760. Totusi acest din urma telefon este gros si masiv, plus ca necesita folosirea stylus-ului destul de des, in ciuda prezentei a 2 tastaturi, handicap prezent doar la handsetul Samsung, nu si la noul HTC.

Din prima clipa incare priviti telefonul, va puteti da seama ca acesta este unul dintre succesorii lui HTC Touch Diamond, datorita lookului sau slim si al partii frontale. Totusi, trebuie mentionat ca in locul popularei interfate HTC TouchFLO, S740 beneficiaza de Windows Mobile 6.1 Standard Edition si isi pierde capacitatea touch. Acest mic dezavantaj este compensat de prezenta tastaturii QWERTY si de faptul ca OS-ul este foarte user-friendly.

HTC S740 va sosi pe piata in luna octombrie a acestui an, la un pret neanuntat inca.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×